Jintrior

Welkom bij Jintrior, waar we uw droominterieur tot leven brengen! Onze passie is het creëren van adembenemende interieurs die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelen. Of u nu een frisse nieuwe look wilt voor uw huis of hulp nodig heeft bij het inrichten van een kantoorruimte, als interieurstyliste ik sta klaar om u te begeleiden op uw ontwerpavontuur.

Onze Diensten:

  1. Stylingadvies: Het stylingadvies is perfect voor degenen die wat sturing en inspiratie nodig hebben. ik zal uw ruimte analyseren en suggesties doen voor meubels en decor. Dit pakket is ideaal voor iedereen die een professioneel oog wil laten werpen op hun interieur.

  2. Kleuradvies: Kleur is de ziel van elk interieur. Met ons Kleuradviespakket helpen we u de perfecte kleuren te kiezen die harmoniëren met uw ruimte en uw persoonlijke stijl. Laat onze experts u begeleiden bij het selecteren van kleuren die uw interieur tot leven brengen.

  3. Totaal Interieurontwerp & Realisatie: Voor een zorgeloze transformatie van uw ruimte, kiest u voor Totaal Interieurontwerp & Realisatiepakket. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor uw project, van concept tot voltooiing. U kunt ontspannen terwijl wij de inkoop, installatie en styling verzorgen. Geniet van een prachtig resultaat zonder de stress.

Waarom Jintrior?

Bij Jinterior staan klanttevredenheid en kwaliteit centraal. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw behoeften en werken nauw met u samen om een interieur te creëren dat uw verwachtingen overtreft. Als interieurstyliste heb ik heb een scherp oog voor detail en een passie voor creativiteit, wat resulteert in tijdloze en functionele ontwerpen.

Laat ons uw interieurverhaal vertellen. Maak een keus uit één van de pakketten en begin uw reis naar een prachtig, op maat gemaakt interieur. Klaar om uw interieur te transformeren? neem dan contact met de interieurstyliste op via het contact formulier.

MIjn pakketten

Jintrior stylingadvies

Stylingadvies bij u aan huis, een plattegrond is optioneel.

Jintrior kleuradvies

Een compleet verzorgt pakket met kleuradvies, kan optioneel worden weergegeven in een plattegrond

Jintrior 2D ontwerp

Bij dit pakket is er eerst een kennismaken waarbij een collage wordt opgesteld. Hierna werk ik dit uit in diverse plattegronden en presenteer ik dit ontwerp aan u. 

Dit pakket kan worden gecombineerd met een styling en/of kleuradvies.

Jintrior 3D ontwerp

Na de kennismaking wordt er door mij een sfeercollage en plattefronden gemaakt. Op basis hiervan wordt een 3D ontwerp met sfeerimpressie gemaakt. Dit ontwerp wordt vervolgens door mij aan u gepresenteerd.

Bij dit pakket zijn het kleurenadvies en diverse stalen inbegrepen. 

Jintrior 3D ontwerp (uitgebreid)

Aanvullend op het 3D ontwerp wordt door mij samen met u gekeken naar de materialen en raambekleding. Op basis van het ontwerp maken we desgewenst een shoplist.

Jintrior 3D ontwerp (exclusief)

In tegenstelling tot de eerdere pakketten ontvangt u bij dit pakket diverse ontwerpen en een uitgebreide impressie.

Aanvullend hierop ontvangt u een uitebreid stalenbord, materieeladvies en kleuradvies.

Contact formulier