Behang

Ippel Vloer- & Wandstyle heeft een uitgebreid aanbod van verschillende merken behang. Wij kunnen het behang voor u leveren maar ook aanbrengen op uw wand. Als u kiest om zelf uw behang te plaatsen, kunnen wij u hiervoor ook de benodigde materialen leveren.

Ippel Vloer- & Wandstyle heeft diverse soorten behang in haar collectie:

Fotobehang: met fotobehang is het mogelijk om snel en eenvoudig een eigen stijl aan je huis toe te voegen. Binnen fotobehang zijn er verschillende mogelijkheden: bebouwing, bos en landschappen maar ook schilderijen. Via Rebel Walls is het mogelijk om direct uw eigen fotobehang te bestellen.

Canvasbehang: Dit is een behangsoort die lijkt op fotobehang. Echter is dit niet op papier, maar op canvas. Hierbij is het mogelijk dat u een foto kiest van internet die wij voor u afdrukken op canvas en als behang op uw wand plakken. Het is ook mogelijk dat wij hiervoor één van uw eigen foto’s gebruiken.

Glasweefsel behang: Dit behang heeft de functie van het afwerken van een wand. U kunt uit veel verschillende soorten geweven patronen kiezen. Omdat glasweefsel zeer sterk is heeft het een scheuroverbruggende werking. Dit zorgt ervoor dat de kans op zichtbare scheuren afneemt na het aanbrengen van glasweefselbehang. Na het aanbrengen van glasweefselbehang is het mogelijk deze af te werken met verf. Dit resulteert in een strak eindresultaat.