Wie zijn we?

Mathijn

Mathijn is de oprichter en eigenaar van de onderneming. Vanaf jonge leeftijd is Mathijn werkzaam als interieurverzorger/ stoffeerder. Door zijn jarenlange ervaring weet hij met elke vloer raad.

Als er een vloer geplaatst moet worden is Mathijn altijd in de buurt. Maar ook voor Gordijnen en Behang draait hij zijn hand niet om.

Joanne

Joanne is mede eigenaar van de onderneming en de vrouw van Mathijn. Ook zij heeft jarenlange ervaring in de wereld van de woninginrichting. Joanne is het eerste aanspreekpunt van de onderneming en regelt alles achter de schermen. Ook voor diverse adviezen over uw inrichting kunt u bij haar terecht.

 

Patrick

Patrick is één van de twee kinderen die werkzaam is in de onderneming. Zijn werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van gordijnen en behang. Daarnaast is hij ook ervaren in het leggen van diverse vloer types. Patrick is fulltime binnen de onderneming werkzaam.

Janine

Janine is de adviseur van Ippel Vloer- & Wandstyle. Zij heeft de opleiding tot interieurstyliste met succes afgerond en is daardoor in staat u over alles met betrekking tot uw interieur van advies te voorzien. Zij is ook degene die uw interieur kan intekenen. Janine werkt op ZZP-basis voor Ippel Vloer- & Wandstyle.